Hey,

ik ben marcella

creatieve perfectionist

01

OVER CELLA

Sommige mensen geloven in maar één grote liefde. Ik geloof dat je zeker meerdere grote liefdes kunt hebben! Zo gaat mijn hart onder andere sneller kloppen van creatief bezig zijn, organiseren, dansen en mensen.

Creativiteit zit al van jongs af aan in me. Dit is dan ook de reden waarom ik aan de Kunstacademie gestudeerd heb. Vooral fotografie en design waren toen al de 2 elementen die mijn meeste aandacht kregen. Het zoeken naar dé perfecte combinatie tussen woord en beeld is iets waar ik mezelf in kan verliezen.

Hoewel creativiteit vaak gepaard gaat met vrijheid van denken en enigszins chaotisch, heb ik juist het tegenovergestelde in me. Een pietje precies waarbij nauwkeurigheid en structuur voorop staan. Daar komt dan ook mijn liefde voor organiseren vandaan. Ik vind het heerlijk om van begin tot eind de touwtjes in handen te hebben en het overzicht te bewaren.

Ook mijn liefde voor mensen is een eigenschap die ik graag inzet in het dagelijks leven. Samenwerken geeft me enorm veel energie en voldoening. Enerzijds het samenwerken in een team waarbij iedereen zijn eigen expertise heeft. Elk individu draagt zijn stukje bij aan de totale puzzel. Het gevoel van saamhorigheid en strijden naar eenzelfde doel vind ik fantastisch. Anderzijds het samenwerken met een opdrachtgever waarbij ik zorg voor een lach op het gezicht. Samen een reis aangaan, een band opbouwen en streven naar een gezamenlijk einddoel, daar word ik blij van.

02

Portfolio

Tip: klik op de foto om in het bijschrift te lezen waar ik verantwoordelijk voor was

03

Skills

InDesign, Photoshop, illustrator
90%
event management
100%
copywriting (SEO)
90%
wordpress
90%
after effects
75%
SOCIAL MEDIA
90%

04

Wat anderen zeggen over mij

Marcella heeft mijn website op professionele wijze opnieuw opgebouwd. Ze is heel creatief en komt met leuke en slimme ideeën. Daarnaast is ze een heel fijn persoon om mee samen te werken. Ik kan haar iedereen aanraden.

Janou Nelissen
Ex-collega Negen

Als leidinggevende heb ik enkele jaren met Marcella mogen samenwerken. Ik kan haar omschrijven als: een teamplayer die iedereen in zijn team wilt hebben! Ze heeft oog voor detail, is perfectionistisch, een echte doorzetter waar anderen stoppen gaat zij door. Ze is erg creatief, grafisch sterk en dat allemaal op een hoog werk tempo! Jouw opdracht is in goede handen bij haar daar kun je op vertrouwen!

Richard Stohr
Ex-baas Excellenz-Group

Marcella is een zeer bekwame grafisch ontwerper met uitstekend gevoel voor de persoonlijke touch in al het werk wat ze maakt. Mijn CV heeft echt een fris en vernieuwend uiterlijk gekregen!

Emma Timmermans
Beste vriendin

LET'S CREATE (Y)OUR STORY

05

Contact

Net zo enthousiast als ik?

Hopelijk is jullie hart sneller gaan kloppen van mijn portfolio en kunnen we binnenkort een kopje koffie met elkaar drinken!

E-mail: info@celladesign.nl

Tel: 06 250 450 48